Produs

RADIATOARE OTEL SI ALUMINIU

Caloriferele tip PANOU OTEL RADOX sunt realizate din otel de cea mai buna calitate. Fabrica si procesul de productie a radiatoarelor panou otel au acreditari ISO 9001: 2008, ISO 14001: 2004, ISO18001: 2007, iar radiatoarele sunt produse în conformitate cu standardele internationale CE, EN 442 si DIN. Cu un continut mare de apa prin caneluri si cu o suprafata radianta mare, radiatoarele dezvolta o putere ridicata.

Fiecare radiator este trecut prin procesul de pre-tratare (curatare, fosfatare si spalare). Ele sunt vopsite in camp electrostatic si sunt testate la 13 bar.

Radiatoare INNOVITA Regina din aluminiu sunt realizate din secțiuni de aluminiu turnate (sau elemente), cu lățime și adâncime standard. Radiatoarele Innovita Regina au forma rotunda, fara margini drepte, fapt ce ofera rafinament estetic si garanteaza siguranta ridicata in caz de impact accidental. Cu o conformatie tehnica specifica cu trei aripioare pentru a transporta aerul cald spre centrul camerei, radiatorul din aluminiu Innovita ofera un confort deosebit si performante ridicate. Proiectate si fabricate de firma italiană Innovita, radiatoare Regina din aluminiu  sunt rezistente la coroziune si au conductivitate termica foarte buna.