Produs

CENTRALA D’ALESSANDRO TERMOMECCANICA

Compania D’Alessandro Termomeccanica produce din 1980 cazane , generatoare de caldura,arzatoare,seminee  pe bază de biomasă, acordând o atenție deosebită proiectării și cercetării tehnologice pentru sistemele alternative de încălzire. 

Gama de produse D'Alessandro este aplicată în diferite sectoare, cum ar fi încălzirea rezidențială, agricultura și zootehnia, aplicații pentru centrale industriale și încălzire centralizată. Generatoarele de căldură sunt fabricate pentru a utiliza combustibili solizi, în special peleți și biomase provenite din reziduuri agricole și forestiere, care sunt o resursă foarte mare pentru om și pentru conservarea planetei.Centrala CS este imbatabila pe segmentul ei de piata. Ea beneficiaza de fiabilitatea recunoscuta a produselor D’Alessandro Termomeccanica, calitatea excelentă a construcției. Acest model CS  este un cazan cu 3 canale de fum, pentru producere de agent termic pentru încălzire. Are panou de control electronic ce controlează apriderea automată a peleților,  controlează sistemul de alimentare cu combustibil și controlează  ventilatorul. Arzătorul este din oțel cu sistem mecanic de alimentare. Are un melc pentru transportarea combustibilului cu viteză variabilă, controlat prin inverter.Are sistem de combustie primar si secundar. Are uși separate pentru accesul la arzător și la tubulatură.Combustibilul coboară datorită gravitaţiei din buncar în snecul superior iar din acesta este preluat de catre snecul inferior si transportat in arzatorul centralei.Viteza de rotaţie a snecului inferior determina alimentarea corectă a arzatorului şi este prin urmare un factor foarte important pentru o combustie corespunzatoare. Aceasta setare poate fi efectuata cu usurinta de catre utilizator , prin intermediul potentiometrului aflat pe panoul de control, ce actioneaza asupra unui convertizor de frecventa (invertor) al motorului snecului de transport. Combustibilul existent în arzator este ars prin introducerea de aer primar şi secundar.Fumul cald, care iese din camera de combustie, trece prin tubul de gaze principal iar, prin intermediul orificiului părţii superioare, traversează tuburile de fum până la ieşirea racordului de evacuare din partea posterioară, realizând cele 3 circuite de fum care reprezintă caracteristica acestui tip de generator de căldură.Panoul electronic ofera posibilitatea de a controla automat functiile de aprindere, transport combustibil, gestionarea fluxului de aer primar si secundar, modularea puterii de ardere, auto-mentinere. De asemenea, permite interfatarea cu un termostat de ambient si controlul pompei de recirculatie a instalatiei termice. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.