Despre noi

Produse de top

Principalul obiectiv este oferirea de produse de top si servicii performante cu design elegant ,ce pot fi incadrate in orice tip de spatiu si care dispun de functii complexe pentru  asigurarea confortului dorit,prin tehnologii de inalta eficienta si functionare,cu un consum redus de energie.De aceea colaboram doar cu producatori de renume(RUCK,LG, BIASI, D’ALESSANDRO TERMOMECCANICA,CLINT,TIEMME,INNOVITA,VTS,BAENNINGER,GENERAL FITTINGS,MITSUBISHI,PEDROLLO,JURGEN SCHLOSSER ARMATUREN ), care respecta reglementarile impuse de UE.Tot timpul cautam sa oferim clientilor nostri solutiile ideale in domeniul instalatiilor.

Underfloor surface heating pipes. Low temperature heating concept
Solar cell panel installation for renewable energy.

obiect principal de activitate

Firma SC EURO HEAT SRL are ca obiect principal de activitate distributia şi instalarea de echipamente termice, ventilaţie şi climatizare cu diverse aplicaţii: spaţii rezidenţiale, sedii de firme, clădiri de birouri, hoteluri, apartamente, hale industriale, etc.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.